TECHNOLOGIE

Roboclean maakt uw huis op de meest natuurlijke manier schoon, met gebruik van het krachtigste element van de natuur, water.

Water is essentieel voor het functioneren van de natuur. Onze planeet gebruikt deze bron om oppervlaktestof, deeltjes in de lucht, kunstmatige verontreinigingen en zelfs allergenen te reinigen en te verwijderen. Rivieren, getijden en vooral regen zijn voorbeelden van hoe de hygiëne van de natuur wordt gehandhaafd, waardoor de frisse lucht van regen naar kalk blijft. Wanneer deze eenvoudige methode in het water in uw huis wordt toegepast, heeft dit hetzelfde effect: de lucht die u inademt wassen om een ​​gezondere en leefbaardere omgeving te maken.

Dankzij het geavanceerde systeem van Roboclean werkt het water als een filter, terwijl de afscheider in het midden werkt. Door deze technologie te gebruiken, in combinatie met een constante zuigkracht, geeft dit een zeer gezonde en functionele reinigingsmethode. Door de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen toe te passen, staat Roboclean in feite synoniem voor een gezond binnenklimaat voor u en uw dierbaren, waardoor luchtwegaandoeningen worden voorkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.