Over de Roboclean

DE ROBOCLEAN STAAT ONS VANDAAG TOE OM DE CONCENTRATIE VAN STOF IN ONZE HUIZEN TE VERMINDEREN.

Door zijn unieke waterfiltratiesysteem genereert de Roboclean een constante luchtcirculatie die het mogelijk maakt om allerlei soorten stof, vuil, zand, grind

… In feite zit al het stof gevangen in een draaikolk … en zal nooit meer in de lucht in uw huis terugkeren.


Als u een Roboclean koopt, koopt u meer dan 30 jaar productontwikkeling, voortdurende verbetering en vindingrijkheid. Bovendien wordt uw Roboclean ondersteund door İhlas Ev Aletleri, en door uw lokale onafhankelijk erkende invoerder/adviseur. Roboclean heeft miljoenen tevreden klanten over de hele wereld. Roboclean producten worden via de directe verkoopmethode in meer dan 70 landen verkocht. Maak niet de fout uw Roboclean bij een niet-erkende verkoper aan te schaffen. Alleen een erkende Roboclean invoerder/adviseur kan een authentieke Roboclean verkopen en ondersteunen.
We hebben een servicepunt in Kortrijk. Alle andere kanalen zijn niet erkend en genieten GEEN fabrieksgarantie. Enkel onze techniekers zijn opgeleid door İhlas Ev Aletleri, om Roboclean professioneel te herstellen. 

Geen Garantie – Fabrieksgarantie wordt niet gehonoreerd voor een Roboclean gekocht van niet-geautoriseerde verkopers en andere externe bronnen, waaronder particuliere verkopers, winkels, online handelaren, e-Bay en Gumtree.

Inbreuk makende verkopers kunnen een potentiële koper misleiden door gebruikte, gemanipuleerde of defecte apparaten als nieuw aan te bieden. U komt er misschien pas achter als het te laat is! Eenheden kunnen in feite niet in goede staat zijn en kunnen onderdelen bevatten die niet van de fabrikant zijn. Vaak zijn de serienummers van producten van onbevoegde bronnen verwijderd om de ware herkomst van de producten te verhullen.

Waardeloos – Alle garanties die daadwerkelijk worden aangeboden door niet-geautoriseerde verkopers van Robocleans kunnen waardeloos zijn. Bovendien, om een garantie reparatie te krijgen, moet u de Roboclean verpakken en dan opsturen voor reparatie – een tijdrovend en kostbaar proces, zonder garantie op een bevredigende service.

Geen geloofwaardigheid – Niet-geautoriseerde verkopers hebben geen toegang tot Roboclean onderdelen en accessoires, en zijn niet gekwalificeerd of geschoold in hoe een Roboclean goed te onderhouden.

Geen ondersteuning of technische bijstand – Hoewel Roboclean Belgium & İhlas Ev Aletleri meeleven met klanten die zijn opgelicht door niet-geautoriseerde of internetverkopers, staat Roboclean Belgium & İhlas Ev Aletleri achter hun erkende distributeurs/adviseurs en kunnen wij alleen hulp bieden aan klanten die via de erkende kanalen hebben gekocht.
Geen garantiedekking – De Roboclean garantie dekt alleen het land waar het product is gekocht. Garantie zal niet worden gedekt bij aankoop in een ander land. (Om deze reden verkopen wij Roboclean niet aan een klant in een ander land).

Bijkomende belangrijke informatie op deze disclaimer

Garantie Splus : 4 jaar op de motor en alle andere onderdelen.

Werkuren worden steeds aangerekend. Garantie geldt enkel op onderdelen.

Slijtage van borstels, gebroken waterpannen, gebroken borstels, doorgebeten kabels vallen niet onder de gebruikelijke garantie.

Enkel Roboclean Splus kan in 2022 nieuw aangekocht worden. Oudere modellen van de Roboclean serie kunnen we steeds herstellen, en dit meestal gedurende 25 jaar.

Wenst u over te gaan tot een effectieve aankoop van een Roboclean-systeem? Neem dan gerust contact met ons op! Wij brengen u in contact met een van onze erkende Roboclean adviseurs!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.