İhlas Ev Aletleri

Een kijkje achter de schermen van de hoofdzetel en de fabriek van Aura Roboclean in Istanboel (Turkije).

Aura Roboclean wordt vervaardigd door İhlas Ev Aletleri, een van de toonaangevende bedrijven in Turkije die zich op de meest kwalitatieve en snelle manier realiseert van alle verwachtingen van zijn klanten, ontwikkelt alle productie- en serviceactiviteiten in dit proces en streeft naar bescherming van de natuur.

Onze producten worden vervaardigd in productie-installaties met een superieure technologie-infrastructuur in de richting van ISO-9001-richtlijnen en worden aan consumenten aangeboden in overeenstemming met internationale normen onder voortdurend ontwikkelend sterk R & D- en kwaliteitsmanagement. Naast productie zonder concessies te doen aan kwaliteit, wordt, als gevolg van onze gevoeligheid voor het milieu, CDP (Carbon Disclosure Project) uitgevoerd in onze productiefabrieken.

Als gevolg van ons op gezondheid en klant gerichte beleid dat we sinds 1996 voortzetten, heeft Aura Roboclean miljoenen consumenten over de hele wereld bereikt.

Dit product dat op de voorgrond treedt met de ontwerpelementen zoals productiviteit, stilte en gebruiksvriendelijk, wordt beschouwd als waardig om prijzen te ontwerpen met de titels “RedDot Design Award 2013”, “Good Design 2015”, “Iconic Awards 2016” en “IF Design 2016”

Een gezond leven leiden is een gemeenschappelijke wens van elk individu, de samenleving en de gemeenschap. Dit kan alleen met een omgeving die ons omringt en in een schoon medium leeft.

Aura Roboclean is geen doel voor dit doel maar een instrument. We zijn erg blij om deze apparatuur te produceren voor de gezondheid van onze klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.